12 March 2009

YuNa

hehehe...beberapa arini aku asyik layan lagu2 yuna je..dulu aku tak suke lagu2 slow sgt ni..tp ble dgr lagu yuna ni aku rs cam bes lak nk layan...mayb sbb lagu ni cam santai je pastu yuna ni pun cam cool gler..smbil main gitar.bertudung lak tu.tu yang nmpk lg menarik kut..suare die pun cam kiut je..lagu2 indie ni mmg lg best drp yg mainstream aku rs..skang mmg byk gler band indie..mmg sume best2 nk layan..hehe..ni antara lagu2 yuna yg best..one more thing,yuna ni penah audition oiam tp da direject by judges lg..huhu..xpe yuna...bia dr bwh..jgn jadi artis mee segera..(nape tetibe aku cam fanatik giler ngn minah ni :-S)






No comments: