24 March 2009

kemalasan

haih haih haih..penyakit aku datang blk...sblm ni aku bz yg amat...sampai sume bende xsempat buat..aku concentrate keje je...tu sume gara2 nak present system..cam bese la...ble nk present mlm pun tak tdo...dr study kat u dulu smpai la ms da bekerja...tak berubah2...slalunye ms tgh bertungkus lumus siapkn keje masa tu la berazam tak nak dah wat keje last minit...masa tu mcm2 plan rs nk buat..nk manage masa betul2...

tp arini sistem aku da siap present..byk gak yg kene ubah...tp penyakit aku datang balik...penyakit malas nk wat keje...da 2 ari aku g keje saje2 tak buat pape...wat bende yg mengarut...menjwb soklan2 kat facebook..haih haih haih...bile la aku nk berubah...aku rs setan kat sekeliling aku ni kuat sgt la hasut aku suh jgn wat keje...hahahha...

skang ni aku tgh cari xtvt utk cari mood nak wat keje...aku ajak opismate aku lompat2 joget2..tp die tak mo...aku nk joget sorg2 kang nnt diorng kate aku buang tebiat ke ape..huhu....

haih haih haih...kebusanan dan kemalasannya.....................

5 comments:

bakh said...

Ape lg, jom a KaRock :P hoho

KerEpeKuBi said...

bleh2...banje ar..gaji da msuk..:P

bakh said...

bleh2, kire esok kasi settel semua terus, itu pon kalo sempat la hehe.

StingRay said...

cuba buat lompat bintang sambil kenyit-kenyit mata...

KakiTangan said...

haha.. sangat comel kalo dpt buat camtu..