12 February 2011

aktiviti hari sabtu


owh da pukul 1 setengah da rupenye..harini sepagian mengemas rumah,bilik,toilet,baju... sememangnye itu aktiviti mingguan aku..haha...slalu je berazam nk kemas hari2..xde la kumpulkn seminggu br nk kemas semuanye..tp tu mmg da tabiat aku dr dulu..haha..xtau la bile nk berubah...

sengal giler rs smlm..punye la aku war2kn kat osmet aku arini aku ade seminar..siap ajak diorng lg padahal diorng xde kaitan pun ngn bengkel tu.bkn stakat osmet, tp akak2 aku,ank sedara aku,mmber aku,sume pun aku da btau arini aku tak free..ade bengkel dr pg smpai ptg..punye la excited nk pg...tp bkn nk blajar sgt pun..niat nk g usha2 mamat2 hensem...hahaha...tu la niat je da tak btul..skali tu tersilap tarikh...padan muke...hahHAhHAHAhaha....gelakkan diri sndiri

akak aku ajak g picnic arini..nk bwk mak..disebabkn aku kate aku ade bengkel tu so diorng kensel..
syaz pun ajak g ronggeng2..tp aku ckp aku ade hal
anak sedara aku plak ajak aku pg tgk hot ballon kat putrajaya..aku ckp la aku ade seminar dr pg smpai petang..siap letak kat fb la sbb ank sedara aku ajak aku kat wall fb..so aku bls la kat ctu...rs nk sorok muke dlm tempayan je...mst opismate aku gelak2kn aku...hahahaHAHhahaha.....

sib baik la da terperasan mlm td...kalau tak ade la yg tercongok kat MIMOS sowang2...adehh... sape suh excited sgt...haha..terasa malu da nk pg minggu dpn..

perkataan untuk harini adalah

sengal kuda!


kan da tergolek

No comments: