26 June 2009

hati berdebar otak bergegar


bdebar-debar plak ati aku..sok aku akan menghadiri majlis perkahwinan besfren aku..norashikin aziz.heh.die yang nk kawen pesal plak aku yang berdebar kan?hahaha..tahla..aku harap majlis die berjalan dengan lancar..memandangkan semasa persediakan menjelang hari bahagianya,beberapa masalah telah timbul..tp Alhamdulillah sume dapat diatasi..aku pun ditugaskankan untuk jd pengepitnya esok..haha..pengapitlah..bukan pengepit..1st time aku jd pengapit org nih..tp klu adik die available,adik die je la kut yg jd pengapit..aku just standby je...

debaran ke-2 aku plak pasal akak aku nk melahirkan baby yang dijangkakan akan lahir pd 4 julai..aku pun bdebar2 gak sbb yang 1st dulu die bersalin secara caesarean. harap2 kali ni dapat bersalin normal dan selamat melahirkan baby yang comel.mungkin jadual harian aku akan bertukar sepanjang proses akak aku berpantang..akak aku berpantang kat rumah bangi je..mak aku pun dpt dtg ke kl selama seminggu je.so aku lah yang mungkin kena jaga makan minum akak aku..hehe...xpe2...sume tu bisa diatur..xsaba aku nk dpt anak buah baru..tak saba nk tgk izzat jd abang





No comments: