20 May 2009

kerja kerja kerja

herm...ble la keje nk abis..kan bes klu dpt duduk umah saja2 goyang kaki bulan2 duit masuk..ade ke keje senang camtu?dpt laki kaye bleh la kut..huu..hari2 keje makin bertambah..tak ckup kat opis,kat umah pun sambung lg keje..nk update blog dgn cerita-cerita yang menarik pun xde mood..byk cerita yang aku da buat pekasam da..nk tulis kat blog tak tertulis2..nanti-nanti la bile ade mood baik..skang tgh demam.1 opis demam..virus selsema sotong punye pasal la nih..siang td lunch pun kat hot sup n bun..selera org demam..nk mkn yg bersup je...klu ikutkan nk je smbung mc..tp keje byk..td pun wat keje kejap2 pg baring kat sofa...nk lelap2 mata.tp asyik terganggu je..user asyik kol suh tambah tu tambah ni..buang tu buang ni...tensen je..esok pun kene standby..


td tgh surf2 tetibe jumpe clip ni..tah sape tah...xbest tul die scrumming gitar tu..da la tersekat2..suare pun tak best..tahpape...wat malu org kmpung je..tu pun nk upload bg org tgk...hahha...layankan aje....


5 comments:

saya_busan said...

org tu dia men gitar sambil nangis ke? suara cam tgh nangis je.. ;p

KerEpeKuBi said...

sore org demam laa..huhu

KakiTangan said...

waah, dah boleh main byk lagu..

Wishing Star said...

eh..tu bukan mak limah belakang umah ko ke?

KerEpeKuBi said...

KakiTangan : xde la byk..lagu yang simple2 bleh la..lagu2 yang xde cord B..haha...

wishingstar : haa..kenal pun ko..tu ar..siap berkain batik macik tu