24 April 2009

BerLagak berGabak

aku sangat tak boleh belah dengan orang yang suka berlagak..lebih-lebih lagi lelaki yang berlagak depan perempuan..huh..ingat perempuan senang terpegun dengan lelaki yang konon-konon berharta dan kaya ke?tak payah la nak heboh-heboh dalam akaun ade berapa ringgit...tak payah la heboh-heboh dapat bonus berapa bulan..tak payah la heboh-heboh bulan-bulan spend duit gaji kemana...tak payah nak heboh-heboh pg bercuti ke luar negeri(naik MAS..air asia tak main la beb)..kalau perempuan lain mungkin akan berasa kagum dan terus terpikat..tapi kalau aku i'm sorry good bye la jawabnye...hehe...

bukan tak nak lelaki yang berharta..yang boleh menjamin masa depan..tapi cara mereka yang menunjuk-nunjuk dan berlagak tu memang memualkan dan rasa menyampah.macam nk muntah time tu gak..(dasat giler bunyiknye)

tak ramai perempuan yang mudah terpikat dengan kemewahan..tapi biasanya cara layanan dan keserasian tu yang lebih penting..(chewah...pndai je aku)...




nota kaki : tolong jangan cakap "ah..yela tu ima...memilih sangat.." atau "kang dapat laki yang miskin papa kedana padan muka" atau "ah..poyo la ima"...hahaha...tolong la jaga hati aku cket

No comments: