11 April 2011

ape kene ni

herm..tak tau kenapa lately ni malas sangat buat kerja..rasanya sistem ada bugs...tp puas try to focus tapi tak boleh..dah macam-macam cara buat. try smbil dengar lagu tapi tak boleh berfikir pulak. rasa bingit. pelik..kadang-kadang bila dengar lagu, lg datang idea..herm...ape nak buat ye..pagi-pagi sebelum pg kerja pun dah niat dulu..tp still takde mood gak...agaknya kerja ni dah tak kena dengan jiwa kut..nak cuba bertukar bidang. tapi tak tau nak cari kerja bidang ape lak..mmg sekarang ni rasanya pg kerja lagi byk mkn gaji buta...tp takut gak asyik mkn gaji buta tu yg jd semakin mls..huhu

1 comment:

aku_tak_tau said...

try joging diwaktu pagi? ataupun...cuba sebut saya suka kerja saya 100 kali diwaktu pagi ngeeee