10 December 2008

2nd day...

heh..arini 2nd day aku nk merapu kat blog ni..sblm tulis kat cni aku bc coretan kat blog kak su n aj..hurm..rs malu plak nk luahkan coretan kat blog sndiri..hehe..hurm..arini kat opis agak bz..dr pagi dok mentesting system..byk tul yg kene betulkan..mostly kene rename label2 bi kepada bm..disebabkan aku pkai ATK framework,so default language is english..jenuh gak nk check semuanye..flow pun ade gak yg kena betulkan..designer opis aku tgh godeh2 utk msukkn design kat template system aku tu pkai css..kagum gak aku ngn die..mmg otai gler ar..tak sangka css bleh ubah sume interface..xpayah design pkai dreamweaver da..n aku berazam pas settle system ni aku nk blajar guna css plak..klu nk tgk system yg aku tgh buat ni bleh la msuk kat cni
    http://sands.selfip.net/epermit2
tp bleh tgk interface dpn je la..klu nk password n username private msg me k..hehe..acceli kat company ni byk bende yg aku bleh blaja..just ms je yg tak mengizinkan..huhu..aku pun xtau nape aku rs masa singkat sgt..dlm setaun bkerja ni cam byk lg yg aku xtau..aku rs cam byk bende yg aku kene amik tau tp aku xsempat nk amik tau..huhu..erm..stop cite pasal keje..td after keje aku g kajang umah akak..amik daging korban..hehe..wiken ni bleh la buat stik..pastu blk umah bangi dlm kul 9stgh..badan penat n mata ngntuk gler..sbb smlm tdo kul 3 pagi..kat opis pun xsempat tdo..rs blk umah trus nk tdo je..tp pas mandi2 cam segar blk plak..then g tgk tv n main2 ngn izzat..izzat da makin nakal da skang..n die da pandai panggil nama aku..hehe..skang ni rs cam xngntuk lg..mayb pasni nk smbung mentesting lg..haih..sok nk g jenjalan cuci mata ngn uyen n syazni..tp xtau nk pg mana sbb masing2 kesengkekan n kekeringan poket..hehe...mayb jalan2 window shoping je kut..xpun lepak2 gosip2..hehe..hurm..xtau nk cite ape da..smbung lg la nnt..daa~~ 

No comments: